Archief

Royal staat op de Installatie Vakbeurs Hardenberg
Van 13 tot en met 15 september 2016 vindt de Installatie Vakbeurs in Hardenberg plaats. Royal Roofing Materials zal hier aanwezig zijn om u alles te vertellen over het platte dak. Met de geheel vernieuwde stand met demotafels kunt u direct kennis maken de dakbedekking APAX. Royal staat in hal 2, stand 304.
Eerste leverancier met DUBOkeur op een daksysteem met APAX
Royal Roofing Materials B.V. komt als eerste met een compleet duurzaam daksysteem voorzien van DUBOkeur®. Duurzaamheid wordt in de maatschappij steeds meer geïntegreerd en zo ontstaan er steeds meer gebouwen die op een verantwoorde manier tot stand komen. Dit vraagt om vernieuwende initiatieven, zoals een DUBO-daksysteem. Het daksysteem bestaat onder andere uit de APAX® dakbaan, Prefab Airpop Barrier, isolatielaag PolyTop HR en bevestigers. De duurzaamste keuze voor een gezond gebouw.
Inspectie SZW gaat controleren op onveilig werken
De Inspectie SZW gaat vanaf 9 mei tot en met eind oktober op 500 bouwplaatsen controleren of werknemers wel gebruik maken van persoonlijke beschermingsmiddelen.
Nieuw: uitbreiding EPDM assortiment
Royal Novoproof®; de oplossing voor een strak pak! Een dak als maatpak, met een perfecte pasvorm, geen plooi te zien, onverwoestbare naden en van zo’n hoge kwaliteit dat het wel 50 jaar meegaat. Met Royal Novoproof® bent u verzekerd van zo’n solide pak, dat ook nog eens bescherming biedt tegen weer en wind. Royal Novoproof® kent een zwarte en grijze variant, waarmee eindeloos gevarieerd kan worden. Vanaf januari 2016 is deze nieuwe EPDM dakbaan verkrijgbaar bij uw Royal verkoopvestiging.
Royal kennisavonden
Tijdens onze jaarlijkse kennisavonden laten we u graag kennismaken met het assortiment kunststof dakbedekkingen en het verwerken ervan met lijm of de hetelucht-lasmethode. Programma start om 17.30 uur met een buffet. Daarna start men met de presentatie en praktijk. De avond zal rond 21.00 uur eindigen.
Keuringsweek in Utrecht
Van 14 t/m 18 december zal de verkoopvestiging in Utrecht in het teken staan van deze jaarlijkse keuringen. Een uitgelezen kans om uw materieel en gereedschappen voor de kerstvakantie te laten keuren.
Wij zijn tijdens de bouwvak gewoon open!
Daarom is doorwerken tijdens de bouwvak geen probleem als u klant bent bij één van onze verkoopvestigingen.
Keuringsweek 20-24 juli in Utrecht
In week 30 (20 t/m 24 juli) staat de verkoopvestiging te Utrecht in het teken van materieel keuringen. Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers dat werkzaam is met uw gereedschap. De keuringsweek betreft de laatste week voor aanvang bouwvak Midden Nederland. Een uitgelezen mogelijkheid voor keuringen.
Kelders/Vlutters Leeuwarden is verhuisd!
Vanaf 15 juni bent u van harte welkom aan de Apolloweg 16a in Leeuwarden!
Met Royal EPDM op het hoogste podium!
Kwaliteit is goud waard en met onze Royal EPDM, die garant staat voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en flexibiliteit staat u gegarandeerd op het hoogste podium. Net zoals onze sporters die deze zomer voor goud gaan.
Wij bieden extra aandacht aan techniek!
Graag geven wij u praktisch en duidelijk advies op het gebied van installatietechniek. Wij hebben de kennis in huis en kunnen dus uw vraagstukken tot in detail oplossen.
Overtredingen strenger bestraft
Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) introduceert de wet Aanscherping handhaving en sanctiebeleid SZW-wetgeving.
CE-markering met Prestatieverklaringen
Per 1 juli 2013 is er een nieuwe Europese Verordening Bouwproducten, CPR genaamd, van kracht. Deze Verordening houdt in dat producten met een CE-markering voorzien moeten worden van een Prestatieverklaring, officieel Declaration of Performance (DOP) genaamd.
Zink en maatwerk
Kwaliteit is een keuze en daarom kiezen wij voor het assortiment van RHEINZINK. Dat is een garantie van topkwaliteit. De aandacht voor kwaliteit wordt onderstreept door de garantie van 30 jaar die RHEINZINK geeft.
Webshop gereedschappen en veiligheid
Nieuwe data opleiding veiligheid
Meldt u aan voor een opleiding veiligheid en haal zo meer uit veiligheid!
Royal OC-Plan voorzien van DUBOkeur® en KOMO-attest
De hoogwaardige kwaliteit van Royal OC-Plan wordt onderstreept door de onderscheiding met het DUBOkeur®, hét keurmerk voor duurzame bouwproducten. Daarnaast is Royal OC-Plan voorzien van een KOMO-attest gebasseerd op de actuele BRL1511.
Royal webshop
Dakdekkersgereedschap zelf online bestellen! 24 uur open – 24 uurs levering
Kennisavonden Veiligheid drukbezocht
Afgelopen zes weken hebben maar liefst 850 relaties kennis gemaakt met het concept Royal veiligheid. Op zeven locaties in Nederland waren dakverwerkers, gebouweigenaren en architecten met elkaar in gesprek over veilig werken op daken. Ook diverse deskundigen kwamen aan het woord.
Kennisavonden Veiligheid
Meld u vandaag nog aan!
Nieuw van Royal Roofing Materials: Totale veiligheid op het dak
DakInnovatie editie 6
De nieuwste DakInnovatie is uit. Bekijk hem online!
Mosselavond Kelders Rotterdam
DakInnovatie editie 5
Bekijk hier de nieuwste editie!
Installatiebeurs Hardenberg 2010
Download toegangskaarten!